Castelijn Timmerwerken Allround, ervaren en flexibel klusbedrijf
Castelijn Timmerwerken Allround, ervaren en flexibel klusbedrijf
Castelijn Timmerwerken Allround, ervaren en flexibel klusbedrijf

Vakkundig verzorgd tegelwerk

Het zou toch zonde zijn: u haalt de mooiste tegels in huis, maar door een verkeerde legwijze is het eindresultaat alsnog niets om over naar huis te schrijven. Voorkom dit soort scenario’s door een professionele tegelzetter in te schakelen. Castelijn Timmerwerken is tevens een tegelzetbedrijf en kan daardoor al uw tegelwerk in Amsterdam e.o. regelen. Van begin tot eind!

De voordelen van tegels

Er zijn diverse soorten vloer- en wandbedekking waar u uit kunt kiezen (parket, tapijt, behang, stucwerk, etc.). Aan tegelwerk zitten, ten opzichte van de andere keuzes, een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • In diverse soorten en maten verkrijgbaar
  • Hygiënisch en makkelijk schoon te houden
  • Op muren en vloeren toepasbaar
  • Een duurzame materiaalkeuze

Reden genoeg dus om voor tegels te kiezen! U kunt de materialen zelf bestellen of dit aan de vakman die u inschakelt overlaten. Want een vakman inschakelen is zeker een verstandige keuze bij tegelwerk.

Waarom heeft u een vakman nodig?

Bij tegels zetten komt meer kijken dan veel mensen in eerste instantie denken. Het is meestal geen kwestie van simpelweg even de tegels leggen en klaar. Een goede dekvloer aanbrengen is bijvoorbeeld een essentiële stap in de voorbereiding, en de afwerking is niet compleet als de tegels voegen niet netjes gebeurt. Bovendien vraagt niet elke tegelsoort om dezelfde werkwijze. Zorg dat uw wand- en vloertegels goed tot hun recht komen door een professional het tegelwerk uit handen te laten nemen.

Onze service en kwaliteit

Zoekt u een tegelzettersbedrijf in regio Amsterdam? Dan zit u goed bij Castelijn Timmerwerken. Ondanks het feit dat onze bedrijfsnaam wellicht anders doet vermoeden, zijn wij in te schakelen voor veel meer dan timmerwerk alleen. Tegelwerk verzorgen wij eveneens tot in de puntjes – van het leggen van de dekvloer tot een uiterst secure afwerking. U geniet meteen van het mooie resultaat! Dankzij onze uitvoerige kennis en ervaring is er bijna niets dat wij niet voor u kunnen regelen. Wenst u bijvoorbeeld vloerverwarming of een speciale tegelsoort? Geen probleem voor deze tegellegger!

Informeer naar de mogelijkheden of schakel ons direct in door contact op te nemen! Dat kan via tel. 085 - 8888 203 of het online formulier. Ook voor meer informatie kunt u langs deze wegen bij ons terecht. Wij voorzien u graag van eerlijke adviezen, een heldere offerte en een echt staaltje vakmanschap.

Castelijn Timmerwerken

Doe een beroep op onze specialisten!