Castelijn Timmerwerken Allround, ervaren en flexibel klusbedrijf
Castelijn Timmerwerken Allround, ervaren en flexibel klusbedrijf
Castelijn Timmerwerken Allround, ervaren en flexibel klusbedrijf

Dakwerken van aanleg tot onderhoud

Een dakkapel plaatsen, dakbedekking aanbrengen, de dakgoot schoonmaken of de schoorsteen vegen: dit alles en meer valt onder de noemer dakwerken. En voor dakwerken in Amsterdam en omgeving is Castelijn Timmerwerken uw aangewezen klusbedrijf. Wij verzorgen alles van de aanleg tot aan periodieke reiniging. Zonder problemen gaan we voor u het dak op!

Uw dak altijd in goede staat

Er is bijna niets op het gebied van dakwerken dat u niet aan ons kunt uitbesteden. Met onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en onze toewijding aan kwaliteit nemen wij allerhande klussen met genoegen van u uit handen. Dat kan zowel aanleg als dakonderhoud zijn. Bijvoorbeeld het aanbrengen van bitumen dakbedekking op een plat dak of onderhoud van dakpannen op een hellend dak. En uiteraard gebeurt dit alles vakkundig en zorgvuldig voor een topresultaat.

Daarnaast is het van belang dat u het dak goed schoonhoudt. Niet alleen omwille van een frisse uitstraling, maar ook vanwege het feit dat dakreiniging bijdraagt aan de kwaliteit en levensduur. Een schoon dak is een stevig dak! Zaken zoals de dakgoot reinigen of dakbedekking schoonmaken zijn echter geen klussen die u zomaar even zelf oppakt. Geen zorgen, want wij van Castelijn Timmerwerken nemen dit probleemloos van u over. We kunnen zelfs optreden als schoorsteenveger!

Service van uw betrokken vakman

Bijna 50 jaar in het vak heeft ons onderhand wel voorzien van een gezonde dosis expertise. Maar dat is niet de enige reden waarom u het beste bij ons kunt aankloppen indien u een vakman zoekt. Wij gaan ook te allen tijde eerlijk en betrokken te werk. Zo luisteren wij aandachtig naar uw wensen en geven wij deskundig, persoonlijk advies over de mogelijkheden. Een klus klaren is voor ons meer dan lukraak dat wat op papier staat uitvoeren. Wij denken echt met u mee, zodat het resultaat dat u al voor ogen had werkelijkheid wordt.

Vragen of interesse? Bel naar 085 - 8888 203 en wij staan u graag te woord. U kunt tevens een bericht sturen via het online contactformulier – hierop antwoorden wij zo spoedig mogelijk. Castelijn Timmerwerken staat in de gehele regio Amsterdam binnen kort tijdsbestek klaar om uw dakwerken te realiseren.

Castelijn Timmerwerken

Doe een beroep op onze specialisten!